TAKILANLAROKEY SITAYLAA! İHBARLARINIZ İÇİN :takilanadam@hotmail.com

22 Haziran 2010 Salı

''Anne ben Counter Strike Oldum,Hakkını Helal Et''


Kendini sürekli olarak gördüğü,izlediği veya dinlediği herşeye kaptıran Paşazade Maksut bu kez de annesinden ''Anne ben counter strike oldum,hakkını helal et''diyerek helallik istedi.Sonrasında plastik kalaşnikofuyla evden çıkarken görüntülenen Paşazade Maksut,mahalle esnafıyla çatışmaya girdi.

BERBER DÜKKANINA ''FİRE İN THE HOLE''DİYE BAĞIRARAK TORPİL ATTI!

Berber Şevket Eriş(46) müşterisini traş ederken,Paşazade Maksut aniden dükkana girerek ''fire in the hole''diye bağırarak elindeki torpilin fitilini ateşlerek dükkandan içeri bıraktı.Neye uğradığını şaşıran Şevket Eriş,kenardaki süpürgenin sapını kaparak dışarı fırladı.''Go Go Go'' diye bağırarak kaçmaya devam eden Paşazade Maksut mahalleyi ayağa kaldırdı.

POLİSİ GÖRÜNCE ''ENEMY SPOTTED'' DEDİ

Mahallelinin ihbarıyla gelen polisi gören Paşazade ''enemy spotted''diye bağırarak boncuk atan plastik kalaşnikofuyla ateş açmaya başladı,olayda bir polis gözünden hafif olarak yaralandı.Köşeye Sıkıştırılan Paşazade Maksut yakayı ele verdi.

POLİS OTOSUNA BİNDİRİLİRKEN''COUNTER TERORIST WIN'' DIYE HAYKIRARAK ARABAYA BİNMEK İSTEMEDİ

Polislerin tüm araca sokma çabalarına direnen Paşazade ''counter terorist win,res atın amk''diye haykırarak böğürmeye başladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder