TAKILANLAROKEY SITAYLAA! İHBARLARINIZ İÇİN :takilanadam@hotmail.com

20 Haziran 2010 Pazar

''Anne ben Che Guavera oldum,hakkını helal et''


Okey'in yetenekli oyuncularından Paşazade,annesinden helallik alarak Kübaya gideceğini söyledi.Amerika ve Emperyalizme olan karşıtlığıyla bilinen Paşazade,punky gözlük ve oyuncak plastik kalaşnikofuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.Robocop ve Rambo'nun koyu bir hayranı olan Paşazade,evde internet olmadığı zamanlarda mahalleye çıkıp çocuklarla boncuklu silah talimi yapıyor.

DAHA ÖNCEDEN KENDİNİ CHARİZARD ZANNEDİP BALKONDAN ATLAMIŞTI!

İzlediği film ve çizgifilmlerin çok çabuk etkisinde kalabilen Paşazade,daha öncede pokemon adlı çizgi filmi izleyip ''ben çarizardım,uçarım'' diyerek kendini balkondan aşşağıya atmış,mucize eseri olayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

ASIL ADI MAKSUT'MUŞ!

Kendini okeyde Batu olarak tanıtan Paşazadenin gerçek adının Maksut olduğu ortaya çıktı.İsmiyle barışık olmadığı belirtilen Paşazade,kendine Batu ismini daha çok yakıştırıyor.

3 yorum:

  1. (Nİnoşşş) :$
    yarıLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Seni Seçtim Pikachu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    YanıtlaSil
  2. hehehehehehe :D ruhsal sorunları var bu arkadasımızın :D

    YanıtlaSil
  3. :D:DD::D koptum mk :D:D:D ayrıca maksut diğer adım kuranda çok geçiyor beğeniRim maksut'u :D

    YanıtlaSil